povečanje penisa

Pozdravljeni : Dejstva : Kako deluje : Koristi : Ostale tehnike :  Pogosta vprašanja : Naroči


Povečanje penisa 2-7 centimetrov!

Torej... kako naše vaje učinkujejo?

Penis vsebuje tri glavne komore, katere se med erekcijo zapolnijo s krvjo. Te komore se imenujejo Corpora Cavernosa (2) in Corpus Spongiosum. Komora Corpus Spongiosum je namenjena uriniranju in ejakulaciji, medtem ko je Corpora Cavernosa glavna komora za zadrževanje krvi v penisu. Ob erekciji se tu zadrži 90% krvi, preostalih 10% pa v drugih delih penisa.

Vaša trenutna velikost in debelina penisa je omejena z velikostjo Corpore Cavernose. To pomeni, da se penis ne more povečati dokler ga omejuje njena velikost. S pomočjo našega priročnika se lahko naučite vaj in tehnik povečanja penisa o katerih ste vedno sanjali!

 

 

Skrivnost za naravno povečanje penisa je neznana skoraj vsem moškim na svetu. Zaradi tega jih je veliko depresivnih ali pa se soočajo z drugimi vedenjskimi težavami, saj menijo, da njihov penis za partnerico ne bo nikoli dovolj velik. Nekaj omenjenega pesimizma se lahko rešite preprosto, najbolje pa je začeti pri majhnih stvareh, zaradi česar vam naš vodnik tudi tako zelo priporočamo.
povečanje penisa - penis v erekciji

Torej, kako je mogoče Corporo Cavernoso povečati?
S tehnikami dodajamo več krvi v penis, kar povzroči razpokane celične stene Corpore Cavernose. Tovrsten proces jih vsakič znova raztegne, penis pa se z rastjo novih celic nato obnavlja. S tem lahko penis zadrži več krvi v gobastem tkivu, kar pa povzroča povečanje erektilnega tkiva in v nekaj tednih tudi večji, močnejši in bolj zdrav penis.

Večina moških se ne zaveda, da tak program sploh obstaja, kar je tudi eden izmed razlogov, da ima mnogo moških težave s spolno disfunkcijo, in sicer zato, ker njihov penis ni nikoli dosegel svojega največjega potenciala. Penis je možno, kot vsak drug del telesa, z vajo razviti in doseči mnogo boljše stanje kot je obstoječe. Predstavljajte si, da z nekaterim delom telesa ne bi nikoli vadili. Si lahko mislite kako nerazvit bi ta bil? Povsem isto velja tudi za penis.

Dejstvo je, da ima večina moških, vključno z vami, zelo nerazvit penis.
Ali ste vedeli, da povprečni moški doseže orgazem v manj kot 3 minutah.. točno tako, v manj kot 3 minutah! Študije kažejo, da je 93% žensk nezadovoljnih s partnerjevim seksualnim učinkom, preprosto zato, ker povprečni moški ne zdrži dovolj dolgo da bi zadovoljil svojo partnerko.

Z uporabo pravilnih vaj in tehnik, lahko povprečni moški izpopolni svoj ejakularni sistem tako, da zanesljivo nadzira ejakulacije in celo doseže mnogokratne orgazme.

Z vajo boste povečali Corporo Cavernoso in ji tako omogočili zadržati večjo količino krvi. Z vadbo v fitnes centru bi pričakovali rast mišic, v našem primeru pa lahko pričakujete isto, le da mišice zamenjajo gobasto tkivo. Z redno uporabo točno določenih vaj in tehnik lahko pričakujete razvoj in znatno rast vašega penisa, ter izboljšano spolno moč in sposobnost.

povečanje penisa - zdravniki
100% naravno in priporočeno s strani zdravnikov!

Učenje rednega izvajanja vaj in tehnik za povečanje penisa ima tudi mnoge druge prednosti, ki jih boste opazili predvsem v obliki boljše kakovosti spolnega odnosa. Naš program spodbuja zdravje penisa, kar se odraža v boljšem samozavedanju in posledično tudi v večji samozavesti, ki skoraj vedno pripelje tudi do neizmernih užitkov v udobju vaše spalnice.

Glavna prednost našega programa je zadovoljstvo kupcev, saj imajo po koncu učenja tehnik res občutek, da so naredili nekaj za svoj penis in za izboljšanje intimnega življenja, kar je običajno povšeči tudi njihovim posteljnim partnericam.

Vse opisane vaje in tehnike so enostavne za izvedbo, varne in ne povzročajo nobenih bolečin - pravzaprav so zelo prijetne, zato lahko v prvih nekaj poskusih morda pričakujete celo nekaj vzburjenja na vaši strani, vendar pa bi se morali občutka postopoma navaditi in kasneje izvajanje vaj dojemati kot nekakšno dodatno skrb zase. Pri izvajanju vaj in tehnik se uporabljajo samo roke, za njihovo izvedbo pa torej ne potrebujete nobenih tablet, vakuumskih črpalk in kirurških posegov. Kaj boljšega bi si še lahko želeli?

 

ZAČNI ZDAJ!

 

©2013 SkrivnostiPenisa.com. Kontaktirajte nas.

Učinkovitost izdelka lahko varira od osebe do osebe! Lahko se pripeti, da izdelek na vaše telo ne bo deloval enako učinkovito, kot oglaševano. Čas začetka in trajanje delovanja izdelka je odvisna od primera do primera.

Povezave: skrivnosti.com | modra tabletka | kondomanija.si | bathmate.si | penis | vitkost.net | zdravje2.si | čaj za hujšanje | detox.si | casanova